Τίτλος: Voltes V
Voltus 5
Chodenji Machine Voltes V
Chodenji Mashin Borutesu Faibu
Super-Electromagnetic Machine Voltes V
Παραγωγή: Toei Company
Χώρα: Ιαπωνία
Έτος: 1977-1978
Επεισόδια: 40



9 σχόλια

sakoudas
 
Ξέρω ότι το TVS των Σερρών δείχνει μόνο 3 συγκεκριμένα επεισόδια. Παρατηρώ ότι η φωνές των ηθοποιών στο πρώτο επεισόδιο διαφέρουν από τα επεισόδια που δείχνει το TVS.
Ανώνυμος
 
Κορυφαίο παιδικό! Το θυμήθηκα από τη μουσική της εισαγωγής! Ευχαριστώ πολύ!
PG-team
 
Δεν ξέρω τι να πω....το εψαχνα 2 χρονια...ημουν 8 οταν το πρωτοειδα και τωρα 36...Ευχαριστώ χ1000 πολύ
Ανώνυμος
 
Μπραβο παιδια,σας ευχαριστω.Μικρος τσακωνομουν με τον αδερφο μου για το ποιος ειναι πιο δυνατος-Voltus 5 ή Voltron?!Περασαν τα χρονια...
Unknown
 
To link για το opening ειναι λαθος, στην Ελλαδα ειχαμε το Ιταλικο opening, μιας και η σειρα ηταν μεταγλωτιση πανω απο τα Ιταλικα. Το σωστο ειναι αυτο εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=LEPoBCf_bZ4
Ακομα, ο λογος που δεν εγιναν γνωστα τα επισοδια 4-6, πλυν του οτι η κασετα ειχε παρα πολυ περιορισμενη κυκλοφορια, ειναι επειδη ΔΕΝ κυκλοφορησε με εξωφυλλο Voltus 5, αλλα με εξωφυλλο απο την σειρα Space Battleship Yamato!
Περι της μεταγλωττισης, τα περισσοτερα κινουμενα σχεδια ειχαν αλλη μεταγλωτιση σε Αθηνα και αλλη σε βορεια Ελλαδα. Απλα αυτα που μεταγλωτιστηκαν στην Αθηνα κυκλοφορησαν και σε κασετες και στην υπολοιπη Ελλαδα, ενω το αντιστροφο ζητημα να εγινε 1-2 φορες.
Για τελος, ΦΥΣΙΚΑ και ο Voltus 5 δερνει τον Voltron.
Skouv - Noein
 
Opos kai sto Voltron, etsi kai edw epidi kai auto htan ena apo ta agaphmena m, sto site auto einai ola ta episodia sta iaponika me agglikous upotitlous. http://hsbsitez.com/files-collection-downloads/1029/Chou+Denji+Machine+Voltes+V . Pantos pisteuw apo to na min ta doume ka8olou akoma kai etsi einai poli kala :)
Sotos
 
Ενα ίσως από τα κορυφαία με ρομπότ μετά τo GETTA ROBOT και το SUPER EXPRESS MAZINGER τα VOLTRON LION FORCE και VEHICLE FORCE μέτρια μαζί με το GRENDIZER .
SBERDESISGR
 
Ωραια τα κατεβασατε ολοι ενας απο ολους σας δεν μπορει να τα ανεβασει καπου και να δωσει ενα λινκ για κατεβασμα αφου ειναι η σελιδα ειναι εγκαταλειμενη;Αλλα ξεχασα εχουν γινει ολοι εαυτουληδες/παρτακιδες
Xristos86
 
To exi sto youtube

Αφήστε ένα σχόλιο