Τίτλος: The Black Planet
Περιπέτεια στον Μαύρο Πλανήτη
Παραγωγή: Fable Film Productions
Χώρα: Αυστραλία
Έτος: 1982
Υπόθεση: Ο μακρινός πλανήτης Terre Verte εξαντλείται γρήγορα από ενέργεια. Δύο εχθρικά νησιά μπλέκουν σε έναν αγώνα εξοπλισμού με όπλα και κατάκτησης του διαστήματος, με δύο φιλοπόλεμους άνδρες, τον Γερουσιαστή Calhoun και τον Στρατηγό McNab, να πιστεύουν ότι μια πυραυλική επίθεση στο άλλο νησί θα κρίνει ποιος θα πάρει τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη.

Οι προθέσεις του Προέδρου Kennealy είναι απολύτως ειρηνικές, οπότε ο Στρατηγός McNab μεταβάλλει τον πύραυλο X-19 σε έναν θανατηφόρο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, με σκοπό να κατακτήσει τον νεοανακαλυφθέντα «Μαύρο Πλανήτη».

Ο επιθεωρητής ενέργειας Freddy Fairweather και η φεμινίστρια Marigold Muffet, μπλέκονται χωρίς τη θέλησή τους στην υπόθεση και ο Γερουσιαστής Calhoun τους στέλνει σε μια αποστολή αυτοκτονίας στο εχθρικό έδαφος.

Ο Freddy και η Marigold παίρνουν μέρος σε αμέτρητες και απίθανες περιπέτειες, συμπεριλαμβανομένης μιας υποβρύχιας μάχης, φυλάκισης, διαφυγής με αιωρόπτερο και καταδίωξης με τρένα. Εν τω μεταξύ, οι κακοί συνεχίζουν με το τρομερό τους σχέδιο και το X-19 ξεκινά τη θανατηφόρα αποστολή του.
Λέξεις κλειδιά: μαύρος πλανήτης, άνδρας, γυναίκα, στρατηγός, στρατιωτικός, γερουσιαστής, πολιτικός, πόλεμος, κυνήγι κατάκτησης του διαστήματος, ανεμόπτερο, αιωρόπτερο, υποβρύχιο, τρένο, πύραυλος, ψυχρός πόλεμος, ΗΠΑ, Σοβιετική Ένωση, black planet, man, woman, general, military, senator, politician, war, space hunt, glider, submarine, train, rocket, Cold War, USA, Soviet Union



2 σχόλια

Ανώνυμος
 
Τρομερά επίκαιρο!
Ανώνυμος
 
Ευχαριστώ

Αφήστε ένα σχόλιο